Wednesday 31 July 2013

Summer is here .


[EN] I already hate the summer, even though now I'm in the mountains. I don’t know if you agree with me but already gets too hot. Today's outfit is simple, perfect for a hot summer day. I hope you enjoy.

[RO] Deja nu mai suport vara, si culmea acum sunt la munte . Nu stiu daca si voi sunteti de acord cu mine dar deja devine mult prea cald, parca nici nu mai pot respira de la atata caldura . Outfitul de azi este simplut, perfect pentru o zi de vara torida . Sper sa va placa.


 


My beautiful mom !

                                       

                                              Xoxo, Nico

 

Monday 29 July 2013

My facebook page .

[EN] Hi darlings ! Some time ago I made a facebook page so I invite you to like it .I hope you enjoy.

[RO ]Buna dragilor! De putin timp mi-am facut o pagina de facebook asa ca va invit sa-mi dati like (daca vreti nu va oblig J) Sper sa va placa .

This is the link :  https://www.facebook.com/#!/nfashiondiary

 

                                     Xoxo, Nico

Sunday 28 July 2013

Hot summer .


[EN] Summer came and I say this with all my heart. It's so hot that you can’t go outside at midday.This skirt Ibought few days ago and I completelylove it! Hope you’ll like it too.

[RO] Vara a venit si spun asta din toata inima mea. Este atat de cald afara incat de abea poti iesi din casa la pranz. Fusta aceasta mi-am cumparat-o zilele trecute si sunt complet indragostita de ea !! Sper sa va placa si voua .
 

 

 

 


Please like my new facebook page : https://www.facebook.com/#!/nfashiondiary

XOXO, Nico
                                                                 

 

Tuesday 16 July 2013

The leather pencil skirt

[EN] The leather pencil skirt will not go out and I’m sure of it. It can save you any time when you have no clue what to dress.You can wear it with a white shirt or a T-shirt, with a sweater or even with a denim shirt. You can wear it in any season ! In consequence the leather pencil skirt is a real investment! 

[RO] Fusta creion din piele nu o sa se demodeze niciodata si sunt cat se poate de sigura. Ea poate sa te salveze in orice moment atunci cand nu ai nici cea mai vaga idee cu ce sa te imbraci. Poti sa o asortezi foarte usor la o camasa alba , la un tricou sau un pulover ba chiar si la o camasa de blugi . Poti sa o porti in orice anotimp , fie vara fie iarna . Fusta creion din piele este o adevarata investitie !

 

 


 



 





 


[EN] Which outfit is your favorite ?

[RO] Care este tinuta voastra preferata?

Like my new facebook page : https://www.facebook.com/#!/nfashiondiary

Xoxo, Nico

 
 

 

Thursday 4 July 2013

Friday outfit !






 

Hope you will like my outfit !

Don't hesitate to write to me !

xoxo, Nico