Wednesday 2 January 2013

Fashion

Tocmai ce a trecut 2012 si m-am gandit sa fac un top al celor mai bine imbracate vedete ale anului.
Let's start!
Locul 10 : Selena Gomez


Sunt sigura ca pe Selena o stiti  din desenele animate, ei bine,  ea a evoluat de atunci jucand in filme precum : Hotel Transylvania, Spring Breakers ,Ramona şi Beezus, Another Cinderella Story, Monte Carlo si Princess Protection Program . 

Locul 9 :Rihanna

Desi nu cred ca are nevoie de o prezentare eu va spun doar atat :Rihanna a devenit prima artistă solo din istorie care a ajuns să aibă şase piese pe locul întâi în topurile britanice, timp de cinci ani la rând.



Locul 8 : Taylor Swift
Printesa muzicii country s-a clasat în anul 2012  pe locul 9 în topul celor mai bine plătiți cântăreți, cu 57 de milioane de dolari câștigați.


Locul 7 : Jessica Alba
Jessica este o actrita celebra din USA care si-a inceput cariera la varsta de 13 ani. Desi are 31 de ani si doua fetite ea arata senzational la fiecare apartie ,designerii admirându-i alegerile vestimentare.

Locul 6: Miranda Kerr
Frumosul model australian are deja ceea ce orice femeie și-ar dori, o carieră, un soț iubitor și un copil frumos și sănătos. Bravo ei !

Locul 5 : Emma Stone




Locul 4 : Victoria Beckham
Victoria Caroline Beckham  este o femeie de afaceri, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică.



Locul 3 : Leighton Meester
Leighton Meester este in prezent "o papusica de la Hollywood", cu un stil vestimentar impecabil si o prezenta de bun gust.





 Locul 2 : Kate Middleton

 Kate Middleton ne arata ca pentru a fi bine imbracata nu iti trebuie un buget exorbitant ,ci doar bun gust.



Locul 1 : Blake Lively
Blake Lively, actrita din Gossip Girl  este considerată un fashion icon.Trăsăturile frumoase şi faptul că este înaltă (1.78 m) au ajutat-o să devină imaginea unor brand-uri consacrate precum Chanel sau Gucci.  Stilul ei este fermecator, feminin si colorat, intotdeauna completat de accesorii in tendinte.






No comments:

Post a Comment

thanks for your lovely comments:)